Install Pipe Български  |  English Install Pipe
Търси
Install Pipe
Install Pipe Начало За насПродуктиГалерияСтандартиНовиниПартньориПроектиранеРеференции Контакти Install Pipe
Продукти
Install Pipe
Install Pipe

Продукти

Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
TUV Сертификат

Новини

Проведено информационно събитие в "Инстал Инженеринг СВ" ООД
Изпълнение на проект BG16RFOP002-1.001-0405-C01
прочети повече

Контакти

Телефон:  032 / 51 92 66
Факс:   032 / 51 82 74
e-mail:   office@installpipe.com
С и К трейдинг ООД
 

Фасонни части

Print E-mail
Начало » Продукти » Предварително изолирани тръби » Фасонни части

Фасонните части, подобно на предварително изолираните тръби и водопроводите се съпътстват от външно покритие от полиетилен за подземен монтаж или поцинкована ламарина за надземен мотаж. Фасонните части, които са неразделна част от топлопроводите, са изработени от висококачествени материали, осигуряващи необходимата херметичност и компенсация на тръбопроводите. Използват се материали като полиетилен висока плътност /HDPE/ и термосвиваем полиетилен, а самите фасонни части могат да бъдат предварително изолирани  колена на произволен градус, Т- и паралелни отклонения, неподвижни опори, спирателни, обезвъздушаващи и дренажни кранове, преходи и др., придружени със съответните сертификати за качество.

ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ е представител на редица водещи европейски и световни фирми за производство на допълнителни компоненти при изграждането на тръбни трасета – термосвиваеми муфи и преходи за осъществяване на връзка между две предварително изолирани тръби, комплекти от полиол и изоцианат за формиране на ПУР изолация в муфите, термосвиваеми крайни капи и муфи за затваряне на крайни елементи от предварително изолирани тръби, „О”-пръстени при преминаване на предварително изолирани тръбопроводи през стени, конзоли и опори (подвижни и неподвижни) за окачване на тръбопроводи и др.

Назад
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe Copyright Инстал Инженеринг. Всички права запазени. Карта на сайта   |   XML   |   WebDesignBG Install Pipe