Install Pipe Български  |  English Install Pipe
Търси
Install Pipe
Install Pipe Начало За насПродуктиГалерияСтандартиНовиниПартньориПроектиранеРеференции Контакти Install Pipe
Продукти
Install Pipe
Install Pipe

Продукти

Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
TUV Сертификат

Новини

Проведено информационно събитие в "Инстал Инженеринг СВ" ООД
Изпълнение на проект BG16RFOP002-1.001-0405-C01
прочети повече

Контакти

Телефон:  032 / 51 92 66
Факс:   032 / 51 82 74
e-mail:   office@installpipe.com
С и К трейдинг ООД
 

Промишлени решения

Print E-mail
Начало » Продукти » Други индустриални и тръбни технологии » Промишлени решения

 

 

„Инстал Инженеринг СВ” ООД, съвместно със „С и К трейдинг” ООД, предлагат решения за пълна и цялостна хидроизолация на всякакви тръбни преминавания през покривни и всякакви други конструкции. Като официален представител на една от най-доказаните в своята област световни компании – DEKS Australia, „С и К трейдинг” ООД предлага на своите клиенти възможността да обезпечат и елиминират напълно проблемите, възникващи при уплътняването на своите обекти. Независимо дали има нужда от изолация на таванни прозорци, гръмоотводи, комини, соларни системи, рекламни конструкции, въздуховоди, покривни парапети и др., тези уплътнения са доказан метод с дългогодишна традиция с приложение както при керемидени, така и при метални или поликарбонатни покривни конструкции.

 

Освен очевидните си предимства, решенията за изолиране на Вашия покрив са направени от щадящи околната среда продукти, които са 100% рециклируеми.

 

Всички продукти на DEKS са с 20 годишна гаранция, така че няма нужда да се притеснявате от прекалено ранна деградация на уплътненията. За разлика от ламаринените обшивки и замазки, използвани масово в строителството за уплътняване на тръбни преминавания и комини, които деградират твърде бързо, уплътнителите, предлагани от „С и К трейдинг” ООД са устойчиви на атмосферните условия, вредните влияния на озона и ултравиолетовите лъчи и др. Това гарантира тяхната безпроблемна дългогодишна експлоатация.

 

За повече информация относно продуктите, моля свържете се със специалистите на фирма  „С и К трейдинг” ООД, които ще Ви помогнат и ще Ви предложат много решения, които са специфични за българския пазар, за да намерите най-доброто в този клас.

Назад
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe Copyright Инстал Инженеринг. Всички права запазени. Карта на сайта   |   XML   |   WebDesignBG Install Pipe